Aszalt áfonyás levendulás joghurt

Hiába, a kreativitás és a szenvedély nem ismer határokat. Így született ez a spontán recept is, ami egyszerű, finom és kihagyhatatlan. Feltalálója egy 12 éves kislány aki rajong a konyhaművészetért, és mindenért ami levendulás. És persze a joghurtért :)

 áfonyás joghurt

Hozzávalók 1 személyre:

1 kis joghurt (kb. 140 gr)

1 csipet mozsárban összetört vagy kézzel szétmorzsolt szárított levendula virág (frissből elég pár virágocska egy ágról)

1 kk cukor

egy reszelésnyi citromhéj

3-4 szem aszalt áfonya

Elkészítés:

Az áfonyát kis darabokra vágjuk fel, majd összekeverjük a hozzávalókat és 10 percig állni hagyjuk. (Azonnal is megehetjük, csak akkor nem fog annyira érződni a levendula).

Ez is érdekelhet - Recept

Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A levendula szappan titka
Aszalt áfonyás levendulás joghurt
Levendulás rózsás cseresznyés pite
Levendulás olívaolaj szappan készítése – VIDEÓ
Yule Love levendulás pogácsa
Levendulás méz készítése
Levendulás tej tejhabbal
Levendulás mézeskalácsok - interjú
Levendula Fotópályázat 2012 - Díjazott képek
Gluténmentes levendulás sós keksz
Őszibarack lekvár levendulával
Gyógynövényes ringló dzsem
Levendulás őszibarack jégkása
Kérdések és válaszok a házi szappanokról
Levendulás rózsa lekvár
Levendula olaj masszázshoz
Levendulás mákos fagyi
A levendula a csábítás virága
Rizottó levendulával
Levendulás méz készítése házilag - VIDEÓ
Vadringló dzsem recept lépésről lépésre képekkel
Kávé levendulás tejhabbal
Sütőtökös rétes levendulával
Süteményre festett levendula csokor
Fenyőméz recept köhögés ellen
Kövess minket: