Aszalt áfonyás levendulás joghurt

Hiába, a kreativitás és a szenvedély nem ismer határokat. Így született ez a spontán recept is, ami egyszerű, finom és kihagyhatatlan. Feltalálója egy 12 éves kislány aki rajong a konyhaművészetért, és mindenért ami levendulás. És persze a joghurtért :)

 áfonyás joghurt

Hozzávalók 1 személyre:

1 kis joghurt (kb. 140 gr)

1 csipet mozsárban összetört vagy kézzel szétmorzsolt szárított levendula virág (frissből elég pár virágocska egy ágról)

1 kk cukor

egy reszelésnyi citromhéj

3-4 szem aszalt áfonya

Elkészítés:

Az áfonyát kis darabokra vágjuk fel, majd összekeverjük a hozzávalókat és 10 percig állni hagyjuk. (Azonnal is megehetjük, csak akkor nem fog annyira érződni a levendula).

Ez is érdekelhet - Recept

Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gluténmentes levendulás sós keksz
Sütőtökös rétes levendulával
Levendulás mákos fagyi
Levendulás mézeskalácsok - interjú
Süteményre festett levendula csokor
Levendulás őszibarack jégkása
Gyógynövényes ringló dzsem
Levendulás tej tejhabbal
Yule Love levendulás pogácsa
Levendulás méz készítése
Levendulás rózsa lekvár
Kávé levendulás tejhabbal
Vadringló dzsem recept lépésről lépésre képekkel
A levendula a csábítás virága
Levendula olaj masszázshoz
Őszibarack lekvár levendulával
Fenyőméz recept köhögés ellen
Kérdések és válaszok a házi szappanokról
Levendulás méz készítése házilag - VIDEÓ
Aszalt áfonyás levendulás joghurt
Levendulás rózsás cseresznyés pite
Rizottó levendulával
Levendulás olívaolaj szappan készítése – VIDEÓ
Levendula Fotópályázat 2012 - Díjazott képek
A levendula szappan titka
Kövess minket: